3 juli

Solen har bara gassat hela dan. Skönt fast ändå inte. Det är några grader för varmt liksom. Så man orkar ingenting. Satte i mej en fjärdedels vattenmelon alldeles själv. Vilket nog var ganska bra eftersom jag är sjukt dålig på att dricka tillräckligt med vatten i vanliga fall.

Satt hur somhelst ute i solen nån timme idag och hade grupparbete på en uteservering. Trevligt, men varmt. Brände axlarna igen (dumt kanske, men det blev så). Grupparbetet handlade om Queer-teorier. Mycket om att man är inte genus utan man gör sitt genus hela tiden. Man kan liksom inte vara varken manlig eller kvinlig av sig själv utan man gör det hela tiden.. Intressant om inte annat. Man kan komma in så mycket på saker och ting som är självklart, om vilka värderingar som man har i sammhället. Att nästan alla leksaker är satta som flick/pojkleksaker.

Sen spelades det Settlers ikväll med. Tyvärr vann inte jag, men det var trevligt ändå. Maten var jättegod, och sällskapet minst lika bra :)

Imorrn börjar tentaveckan. Känns sådär kul. Hoppas det regnar några dagar så man kan sitta inne och känna att man får något gjort. Men helgen får gärna vara fin, det är så trist om det regnar på en lördag/söndag, när man ändå är hemma.
Tandborste sen sängen om det ens går att sova i den här skumma värmen.
/Em

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback