New things, new plans, new week... tomorrow.

Imorgon startar nya kursen TSI (tanke, språk och interaktion). å jag sitter här och försöker planera hur jag ska planera min vecka. Går sådär, fattar inte schemat så bra, och det känns bara jobbigt, för vem vad om hur när ska man kunna göra något om man inte vet? Hur tänker de på högskolan ibland? Trotts att solen skiner känns det bara jobbigt, får dra dit och se vad som händer. Och på tisdag är det en lång dag, tror jag. Men ja vet inte eftersom man tydligen inte måste vara på allt, eller ja krångligt.  Se själva:
http://kronox.hb.se:8181/kronox-webbklient/SchemaUtskrift?startDatum=idag&intervallTyp=m&intervallAntal=6&moment=&sokMedAND=true&forklaringar=true&schemaTyp=SchemaOptimal&resurser=k.TSI-

Får ta veckan som den kommer och hoppas på att det inte krånglar till sig alltför mycket. Ska inte oroa mig i onödan. Men ibland är det galet svårt att låta bli.

Igår hade jag en kul kväll i Borås, vilket är ovanligt eftersom jag inte gillar den här stan :P Men sällskapet var trevligt och folk på stan var fulla, kul att garva åt fulla människor som beter sig dumt när man själv är nykter. Ska testa de lite oftare, man kan ju ha himla roligt i alla fall :)
Men man kände sig himla dräggig när man kom hem. Dansat i nån timme så man blivit svettig, omringats av fulla män/killar (fulla idioter eller drägg kan man nog med kalla dem). Helt galet, har aldrig tänkt på det innan att så fort man sätter foten på dansgolvet är de där, de sliskiga typerna som jag inte ens vill ta i med tång. Önskade att P varit där så jag kunde gömt mig bakom honom och känna mig trygg. Hursomhelst, första gånget jag gått raka vägen in till duschen efter krogen, men det var skönt när man vaknade imorse.

Nu ska jag ut i det fina vädret och andas lite.
/Em

Permalink Em Kommentarer (2) Trackbacks ()

Time for revival

Längesen jag var här, längesen jag ansträngde mig och engagerade mig  i att skriva en rad eller två. Jag är ju som jag skrivit innan inte en person som orkar uppdatera jämt, men ska uppdatera ibland i alla fall :)

Hur som helst, jag har tagit steget fullt ut och börjat plugga. Valde att slå in på lärarlinjen, och än så länge känns de rätt (trots att det känns som jag är i fel stad) Har gått 10 veckor nu, gjort "klart" en kurs och ska ta mig an nästa. Det är tungt och jobbigt, men med våren och sommaren stående vid dörren så är det svårt att låta bli att känna att det finns lite positiva vibbar bland högar med böcker, seminarier, föreläsningar och tentor. Hade i och för sig varit bra om det blev lite varmt och skönt ute med så man kan hänga på stan och sitta på uteserveringa och allt det där. Det man saknar och längtar till varje år.

Sist ja skrev var ja inte helt säker på vart jag stod i mitt liv, eller vad jag ville eller vem jag ville vara med. Nu vet jag att om man vill nåt och ger sig den på att det ska fungera. Relationer är jobbigt, krångligt och krokigt att ge sig in i, men viljan, kärleken och allt annat man får igen är tusen gånger mer värt än det jobbig. Ibland känns det kanske som att allt bara kunde dra åt helvete, och människor är konstiga som verkar leva i en helt annan värld, men anstränger man sig bara liite grann så blir det bra om viljan finns. Alla har vi olika bakgrund och olika syn på allt så man får liksom kompromissa för att det ska fungera. När man väl hittar den rätta lösningen så känns allt så perfekt. Det är underbart!

Ska inte tråka ut någon med relations snack.
/M

Permalink Em Kommentarer (1) Trackbacks ()


>