25 april

Nu har jag städat typ hela morgonen. Känner mej helt färdig nu. Men det har blivit fint och bra tycker jag, jag är inte så bra på att städa så jag är glad för det jag klarat. Håller på att baka en citronkaka nu med, hoppas den blir bra :)

Ska ta och dricka lite kaffe och kolla på lite Las Vegas, så jag kan börja kolla på NCIS sen.. Känner att jag vill se på nåt annat :P

Permalink Serier Kommentarer (0) Trackbacks ()

24 april

Jag har inte uppdaterat på evigheter, känns det som. Finns ifs inte så mycket att säga om saker som händer. Det är helg, än en gång och solen skiner!
Trots att det senaste veckan har varit en hel del blandning av väder, alltifrån solsken till snö och askmoln. Riktigt aprilväder kan man säga. Men det är smällar man får ta ibland, eller hur? =P

Strävar också efter att få någon form av kontinuitet i min träning med, men det går sådär. Ibland funkar det bra, ibland inte. Är lite trött på BP som är samma hela tiden just nu. Kanske ska testa andra dagar med andra instruktörer.

Jag odlar förresten växter i köksfönstret: Jordgubbsplantor, grekisk oregano och basilika. Det växer så det knakar :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

8 april

Ibland undrar man vartifrån alla tankar kommer. Hur man ska processa allt som ploppar upp i huvvet, speciellt när man sks sova. Igår hann jag bland annat tänka på:

  • Hur jag ska plugga inför tentan (den är i början av juni förövrigt, och det är en 24h hemtenta)
  • Att jag ska analysera en barnbok till dramat, men frågan är om man ska lägga ner energin på det eftersom det som mycket annat inte är obligatoriskt. Men det kan ju å andra sidan faktiskt vara kul att göra för att man får mer input och idéer som lärare i framtiden.
  • Vad ska jag göra i sommar?
  • Jag vill resa, jag vill resa och jag vill resa nu! Men jag är fattig som en student, så det blir det inget med i alla fall.
  • Vilken bok ska jag lyssna på när jag är klar med Sookie Stackhouse serien?
  • Jag måste göra nåt med min bloggdesign, jag vill ha mer vår-igt.
  • En egengjord lista på saker jag vill göra för mig själv:
    - Sy färdigt mitt korstygnsbroderi
    - Plantera blommor på balkongen
    - Bli bättre på att städa
    - Lyckas bli mer brun än vad jag brukar bli när jag solar i sommar
Och så vidare.. Jag har tänkt massa i dom banorna varenda kväll nu när jag ska sova så det är så svårt att varva ner och känna sig lugn. Men jag är nog lugn på utsidan, det brukar vara så..
/Em

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()

Avantasia!



Ny video med Avantasia! :)

Nya album ute med:
Angel Of Babylon
The Wicked Symphony

Iiiih! Helt glad är jag!

Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()

GLAD PÅSK!

Solen skiner idag och det är påskafton! Mycket trevligt att det redan är påsk, och april tycker jag. På annandag påsk kommer pappa ner det var längesen jag träffade dem så det ska bli kul.

Gårdagen spenderades med S i Malmö, det var mycket trevligt och riktigt kul att se den nya lägenheten och det var så mysigt och hemtrevligt :)

Jag målade förövrigt Yoshi-ägg igår, jag är mycket nöjd med resultatet och de ska fyllas med lite gott och blandat ^^

Nu ska jag fortsätta lyssna på bok nummer 5 av Sookie Stackhouse: Dead as a doornail. Serien har jag rekomenderat innan och den är super bra. Den amerikanska uppläsaren är mycket, mycket bra!
Ska också vänta på att Magic-spelandet ute i köket ska bli klart med, så vi kan få helgens handling överstökad för det känns ganska drygt att gå och göra allt det idag.
/Em

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()


>