Nyårsafton!

Då var det nyårsafton och ännu ett år har kommit och gått. Undra vad nästa har att bjuda på? Hoppas att det är något bra :)

Hittade en klänning igår på min nyråsklänningsjakt. Det var riktigt skönt att shoppa på nåt annat ställe än vad man brukara vara (var i Malmö centrum, vid Hansa).
Men nu så får jag väl ta tag i efterrättsfixandet, så ska jag se Sound of Music på 3:an, bara för att :)

Hoppas alla har en bra nyår!
GOTT NYTT ÅR PÅ ER!

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()

Crap crap crap..

Crapdag.

Nu vill jag inte vara kvar i kalla Sverige längre. Ett varmt land vill jag åka till det kommer nog lösa alla problemen..

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()

The social event of social events..

Jul = sociala events hela tiden. Sociala events hit och sociala events dit. Man blir helt slut över alla männsikor som ska bockas av och träffas. Man går liksom tillslut på ren automatik när man kommer och ska hälsa på någon:
"-Hej, hur är det?
-Det är bra. Själv?
-Det var längesen vi sågs, vad hittar du på nuförtiden?"
osv..

Undra om det går att undanbe sig allt det där översociala. Kan man inte bara säga att nu fan är jag trött på att vara social och prata, nu vill jag vara ifred. Sen gå och stänga in sig och bara göra sitt i flera timmar. Det hade jag gillat tror jag.

Är i alla fall hemma i Lund nu och det är skönt, vila huvvet och där kan man slappa och göra vad man vill! :)

Permalink Em Kommentarer (1) Trackbacks ()

Sjuka apps..

http://www.prisjakt.nu/pryl/tele/208_visa_att_du_aer_rik_foer_3_500_kronor

Ja vad ska man säga? Man kan vaska champagne, eller duscha i den eller köpa en app som talar om hur rik man är.. Waste if money?
”Jag är så rik att jag köpte den här applikationen för att visa min diamantstatus”.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

God JUL!

Idag är det julafton, som nog ingen missat. Alla paket är framplockade och maten ska snart börja värmas och allt är sig likt i Roasjö.

Förutom all snö kanske.. kan inte riktigt komma ihåg när det var så mycket snö här på just julafton sist. Men det är oerhört mysigt tycker jag. Men julkänslan jag hade när jag var hemma i Lund är mycket frånvarande.. Men det är väl för att man har en sån press här hemmaifrån i förhållande till när man är i sin egna lilla värld, dit väldigt sällan min familj kommer.

Nej, nu ska jag återgå till att slappa lite innan någon kommer och skäller på mej att jag måste hjälpa till och göra något (man känner sig verkligen som 15 igen).

Men GOD JUL!
Hoppas alla har det bra därute i vinter Sverige!

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dan före dan före dopparedagen!

Ja, nu är julen kommen i Lund jag som inte ens gillar den men i år känns det bättre än på länge. Jag har själv slått in alla julklappar (enbart för att det ska se ut som att det är många ;) och bakat godiset, som visst var förgäves för jag skulle tydligen göra räkpaj som ingen talat om för mig, happy times...? :P



Imorrn styr vi kosan mot Borås, om det går i snöovädret. Håll tummarna!

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()

Riktigt dåligt..

Alltså Lunds gator, de är verkligen under all kritik. Jag tycker synd om alla de gamla som måste ut på så hala gator, till och med jag tyckte att det var läskigt att gå från stan och hem :/

Sen så ska man inte ens prata om bussarna.. som bara kör förbi en för att de går så sällan och alltid är fulla. Det är så jävla dåligt att jag blir helt förbannad!

Bussarna kommer ju inte fram för att det inte är plogat ordentligt och för att de kör på sommardäck. Och det drabbar i slutändan alla människor som ens tänkt åka någonstans. För bussarna som går är då: Alltid sena, alltid överfulla, kör alltid förbi hållplatser där det står fler än 2 människor eftersom att de tycker att nu kan man inte trycka på fler människor (på nåt vis är det ju bra när man itne trycker på hur mycket folk som helst men kör lite fler bussar när vädret är kass).

Folk väljer verkligen att ställa bilen. Det tycker jag att man på nåt vis ska uppmärksamma. De litar på att bussen ska gå så att de slipper ta bilen. Nej, jag tycker det är riktigt dåligt av Skånetrafiken.

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag blir så trött..

Jamen kul, ringde vårdcentralen för att jag tror att jag fått bihåleinflamation. Yes, tänkte jag nu ska de fixa min headache. MEN INTE.
Rådet jag fick var: "Ät citrusfrukter (jag är allergisk), Ät tomater då (jag är allergisk), drick varmt men inte kaffe eller the, men kamomillthe funkar. Ta det också väldigt lungt och gör helst inget alls. Får du superhög feber så kan du återkomma eller om det blir värre, glöm inte bort att vi har kvälls och helgjour. (Jomen visst sjutton är det dyrare att gå till läkaren då.)"

Nej, fan.. Imorrn ska jag ha glöggkväll. Hur dåligt jag än mår, måste bara diregera ut lite hjälp..

Permalink Em Kommentarer (1) Trackbacks ()

14 december

Nu har jag varit fökyld i över en vecka.. Det börjar kännas lite drygt, känns också som att det fortfarande blir värre och värre. jag har ingen röst knappt och så har jag en massa saker som jag måste göra. Lite obligatoriska lektioner och lite skrivande och lite fixande och donande inför julen.

Har fortfarande minst två julklappar kvar att köpa, vetifan hur jag ska hinna. Sen måste jag bestämma mig för om jag ska lägga till något i några julklappar har ifs redan gjort det men ändå. Något mer, sen ska jag ägna mig åt att slå in dem.. Men jag har dissat alla julpapper jag hittat hittils. (Jag är lite kräsen tror jag).

Snart iväg till Biblioteket och fixa lite.

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mentorsbesök och tidiga mornar.

Idag sitter jag och önskar att detta vara sista extremt tidiga morgonen detta år. Men icke då, hade visst tre praktikdagar kvar, vilket innebär i detta vädret att det blir minst tre tidiga dagar till nästa vecka. Sen blir det förhoppningsvis inte såhär tidiga dagar, utan så man kan känna att man inte lider av konstant trötthet och gäspar hela tiden.. För det är inte kul att vara trött och seg när man ska undervisa, eller bara delta i praktiska saker i klassen.

Idag kommer mentorn från Mah också, men man får väl hoppas att det flyter på lungt, vi ska nog ha mysgenomgång uppe i soffan istället för att sitta på olika platser, det blir så utspritt då när man har få barn. Det tror jag på! Men jag undrar hur mycket de verkligen lär sig när man har genomgångar. Hade vart kul att veta exakt. Men ja.. svårt att veta, borde fundera på mina pedagogiska dilemman istället. Erfarenhet är ett, man blir mer säker ju mer erfarenhet man har, dessutom har man gjort lektionen flera gånger så går det förhoppningsvis bättre.

Nu ska jag dra på mej termobyxorna och bege mej mot bussen.

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idioti..

Satt precis med en liten fundering som jag kände att jag borde skriva ner.

Tågen kommer vara minst 45min försenade, och bussarna kör på sommardäck i det här vädret här nere. Vilket kommer man säkrast fram i tid med? Jo, bussen. Men hur farligt är det inte att åka omkring på sommardäck i det här väglaget? Fy vad idiotiskt.

Permalink Em Kommentarer (1) Trackbacks ()


>