Nelly.com tävlingsbidrag :P

Tänkte det vore kul att tävla lite när Nelly.com ger alla chansen :)


Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Permalink Mode/Kläder Kommentarer (0) Trackbacks ()

24 mars

Har jobbat i tre dagar, känns som mycket längre tid. Men pengar är ju alltid pengar så man tycker ju att det känns rätt skönt sen när det väl rullar in på kontot liksom :)

Har också bestämt mig för att hjälpa P med att inte gamea så mycket, vi får se hur det kommer att utveckla sig, men förmodligen kommer det leda till mycket, mycket mindre wow-tid för min del. Vilket på nåt vis kanske kan vara riktigt bra för mig alla fall. Lite tid till annat nu såhär på våren, och absolut mer tid till att fundera på att skaffa katt! :P

Nu ska jag lägga mig och drömma om att jag var rikare och kunde åkt på spontanresa någonstans. Hade vart så jävla skönt att bara komma iväg kanske två dagar.
/Em

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()

22 mars

Just i detta nu saknar jag att ha en katt som väntar på en när man kommer hem från jobb/skola. Det är helt tomt här hemma :(

Min sötplupp Limmet.


Permalink Djur Kommentarer (0) Trackbacks ()

21 mars

Jag skulle egentligen skrivit i fredags om hur glad jag var för att vi lyckades med skapandeprocessen, att vi fick bra och enbart bra kritik ifrån alla, både lärare och gruppen som skrev om oss. Vilket gjorde att jag nu gått omkring nästan helt hög på lycka hela helgen. Jag är fortfarande glad och har sett filmen som förevigar den där pjäsen så många gånger att jag skrattar bara genom att höra dialogen =D

Tyvärr är filmen ganska mörk och alla ville inte att den skulle vara ute på nätet, så jag får hålla mig ifrån att lägga upp den här. Även om det hade varit himla roligt! :D
Jag hade ingen kamera med mej, men bilder finns både på FB och på Madde's blogg.

Igår drack vi lite öl och spelade Alias här hemma, mycket trevlig liten sammankomst, och ganska högljudd med skulle jag tro med tanke på att jag är ganska hes idag, även om det är påväg över. Lite whiskeyröst är väl aldrig fel att ha =P

Resten av denna dagen ska det njutas av att det faktiskt är söndag, och imorrn står det JOBB på schemat. Skönt som omväxling, och cash is always nice to have :)
/Em

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()

Förvirrade människor?

Ibland blir man helt faschinerad över hur dålig koll det är på vissa arbetsplatser.

Fick ett mail igår ifrån min gamla arbetsgivare där dom undrade varför jag aldrig tackade ja till jobb. Men jag sa upp mig där i samband med att jag flyttade till Lund så exakt precis den 8 Juni som det går förra året. Det visar sig att dom inte ens har noterat detta, vilket innebär att jag fått en massa sms om jobb som jag ändå inte kunnat ta på grund av att jag flyttat. Dessutom har jag ringt och sagt det för några veckor sedan med, att jag jobbar inte längre hos er och har inte gjort det på ett antal månader. Men nej, notera det i ett hörn någonstansm det verkar vara jobbigt!
/Em

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()

14 mars

Ibland läser man helt galna saker på aftonbladet, eller jag gör. P brukar säga att det är en ding, ding värld och att jag inte borde läsa den skiten. Likväl så sitter jag här och läser i alla fall, för jag som väldigt många andra tycker om att läsa om andras olycka och lycka. Men också att skratta åt saker som är så utflippade att det är nästan tragiskt.

Nu läste jag precis en artikel om en familj som flyttat in i hus, gift sig och fått barn i samma månad, ungefär 9 månader efter att de träffats.
http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article6748063.ab

Det är helt galet. Varför gör man så? Varför tänker man inte längre? Visst, det hade kommit som en chock för den här tjejen, men.. Nej. Jag kan inte fatta. Visst går det bra och sådär, men det är en galen, galen chansning.

Nej, ska äta frukost och tänkte hur jag inte ska läsa så mycket aftonbladet kanske.
/Em

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()

5 mars

Godmorgon alla. Jag har lyckats hålla mig till ett ganska regelbundet bloggande, med 1 inlägg/dag. Man kan undra hur länge den här trenden kan hålla i sig.

Jag är så sugen på att handla lite nya kläder, men just nu känns det inte riktigt som att det finns plats för sånt i min kassa så jag får väl ta och hålla i mig och inte köpa något som jag verkligen inte egentligen behöver just nu. Det är ändåså mycket roligare att köpa vårkläder när man kan börja använda dem, typ i april.

Nej, nu får det blir frukost. Sen lite jobb. Det är roligt! :D
/Em

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()

3 mars

Wiho, solen skiner och jag ska snart iväg och jobba några timmar. Lite spännande, jag ska vara vikareande fritidspedagog på ett ställe jag aldrig varit på innan. Men det ska nog gå bra, har tydligen fått en väldigt bra och detlajerad beskrivning över exakt vad jag ska göra :P

Men får väl plugga lite nu innan jag går så att det går bra ikväll när vi ska prata lite inför imorgon. Och imorgon 09.15... uuuh jag vill inte ens tänka på hur det kommer gå. Får hoppas på det bästa!

Vi slutar inte leka för att vi blir gamla, vi blir gamla för att vi slutar leka.

George Bernard Shaw
/Em

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()

2 mars

Snö igen? Jag som var så glad över att solen sken och att jag skulle ut och gå en sväng för lite luft nu i eftermiddag. Men nej då, då blir det snö och motivationen sjönk ner till noll igen. Kan lika gärna sitta här hemma och plugga då.

Hittade HM katalogen för våren med, hade glömt att jag fått den för typ hur länge sen som helst, det fanns mycket fint. Synd som bara den att man är student och inte har råd med så mycket av sådant nöje nuförtiden. Man blir så omotverad när man inte kan göra som man gjorde innan när man jobba. Men på ett vis så kommer ju framtiden bli mycket bättre eftersom då har en utbildning att luta sig tillbaka mot. Får tänka så.
/Em

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()

1 mars

Lite förändring då och då skadar ju inte, eller hur? :)

Pluggat idag, plugga imorrn och sen plugga lite på onsdag.. För på torsdag, ja då ska jag och Madde göra den muntliga skräckinjagade examinationen  som inte känns så jobbig numera när man funderat igenom vad man egentligen vill säga.

Nej, nu ska jag ha en lite paus ifrån plugg å plugg.
/Em

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()


>