Ett sällsynt exemplar - Lars Winnerbäck

Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()

25 februari

Torsdag idag, om en vecka är det muntlig examination.. Känner mig stressad, fast ändå inte. Vet inte riktigt vad felet är.. Eller så kanske det är som så att jag inte fattat exakt vad saker och ting går ut på. Men på nåt vis så tror jag att det löser sig med tiden och att det kommer bli jättebra tillslut. Vi har i alla fall en självklar situation och jag har en bra "knorr" till den på slutet, så man får dom där riktade frågorna sen när man ska sitta där i "samtalet" och försvara sina egna åsikter, ensam.

Var på att leva i wow föreläsningen idag.. Den den var urdålig, eftersom det var två föreläsare och det enda dom gjorde var att prata i mun på varandra. Så vi drog efter halva.. Pointless. Hade kunnat vara intressant om man nu inte bara tjatat om spelhistorien och vad de själva höll på med i mun på varandra. Dessutom så känner jag att jag kan den världen.. Visst jag är inte insatt i de pedagogiska spelen, MEN det pratade dom nästan inte om alls. Utan bara en massa populärspel, som WOW, SimCity4 och konsoller som de flesta vet om finns, och väldigt många testat.

Nej, bara lite besviken blev jag, kom ju hem tidigare än jag räknat med ändå :)
/Em

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bildlektion!

Yes, idag har vi haft bild. Det var faktiskt jättekul! Vi fick skapa vad vi ville bara det innehöll en mening, begrepp och betydde något. Vi valde mångfald, och jag tycker nog att vi lyckades himla bra med våran fina skapelsekreation. :)
Bilden är tagen med mobikamera så kvalitén är ju sådär, men det finns lite fler bättre bilder på F-book. Tänker som så att nu i efterhand är det tur att jag gick dit, jag som tänkte att jag skulle strunta idag och bara stanna hemma, tänkte inte överanstränga min lilla blåa tå.

Fick ett sött litet mms från Limmet idag (eller syrran). Det var en bild på sötkatten när hon hjälper till att bära in ved förmodligen :) Ibland saknar man henne jättemycket. Synd bara att det finns lite delade meingar om att ha katt eller inte. Jag vill ha en katt! :)
Förresten, Limmet är ju värsta tjockisen nu om man kollar på bilden, shit vilket lyxeliv det måste vara att leva på en gård ^^
(Synd att bilden skiftar i blågrönt, men mobilkameror är ju inte direkt kända för att vara bra.)
/Em

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()

18 februari

Torsdagar har blivit veckans fasta träningspass. Bodypump på schemat, det är så skönt att köra slut sig på torsdagkvällen. Man riktigt ser fram emot samtidigt som man bävar, speciellt om man kommer hem från skolan eller praktik eller nåt annat och kan sätta sig ner emellan. Då blir man helt trött och utpumpad och känner att man inte alls vill göra det. Jag gillar själv inte pass på det viset, men Bodypump är de jag skulle kunna rekomendera till alla, man får liksom upp flåset samtidigt som man tränar styrkan och får muskler. Det är också skönt att man fått det lite som en rutin och missar man en gång så känner man det i kroppen nästa gång. Sköna träningsverk! =D

Har ägnat mesta delen av dagen till att plugga och känna mig deppig över att snön fortfarande faller utanför. Det finns liksom inget slut på det. Hittade ett litet fint event på Facebook, där vi ska hälla varmvatten på snön den första mars, man skulle också kunna gå ut och hälla salt på den, så man slipper att det fryser på. Det ska bli mer snö sägs det. Jag bävar för tågförseningar imorrn, kanske ska ta bussen?
/Em

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()

OS

Jag gillar det där med OS, det har jag alltid gjort. Inte det att jag måste sitta som klistrad för det gör jag inte, speciellt inte nu när OS går i Vancouver 10h efter oss. Men man tittar ju på kvällarna när man har tid över, och det är ju då som sändningarna börjar så skidor kan man ju se på. Och just nu så kan man se curlingen med. Det gillar jag!

Dessutom så får man vara sjukt glad över Björn Ferrys guld med. Det är vad Aftonbladet kallar för bragd och man kan inte annat än att hålla med :)

Nej, lite mer kik på OS, och sen blir det väl sängen.
/Em

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()

15 februari

Tänkte att jag egentligen skulle skrivit igår, men jag var nog både för bakis och för trött för att komma på något bra att skriva. Så jag tänkte att nu när jag sitter med mitt kaffe såhär galet tidigt på morgonen och väntar på att klockan ska bli "gå till skolan"-dax så knåpar jag ihop ett.

Lördag 13/2
Det var lite party, vilket var roligt.. Tills det urartade lite när fyllan slog till för mycket. Det är tråkigt när man vill ordna lite trevligt sådär och det blir så fel. Allra mest synd är det nog om de som inte kommer ihåg vad som hänt dagen efter. Men i alla fall, hamnade på Tengan i Lund. Första gången jag går ut här.. Nästan alltid annars har vi  dragit till Malmö för att det finns lite mer att välja på där. Det var för övrigt helt okej, trots att jag råkade dricka lite fort.

Söndag 14/2
Jag tycker inte om alla hjärtans dag egentligen, för att det är en kommersiell dag som affäreran tjänar sjukt mycket pengar på eftersom att det finns en sådan köphysteri i samband med allt som man "ska" göra. Förra året
bestämde vi att vi inte skulle göra nåt speciellt mer än äta lite lyxigare mat och titta på film. Vi körde på samma koncept i år, även om jag faktiskt köpte en present till P med, men det var för att den passade så himla bra och jag hittade den i förra veckan. Han hade fått den ändå, men det kändes som att jag nu lika gärna kunde vänta tills igår då.

Vi åt fondue igår, hemmagjord. Det kändes helt galet lyxigt och var mycket gott! Kollade också på en skum film "the invention of lying", men vi båda sommna så filmen var nog inte så bra :P
/Em

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdagsträning!

Kom iväg och träna denna vecka, vilket är mer än vad jag lyckades med förra torsdagen som var dagen efter min magsjuka-dag. Då var jag helt slut, idag var jag helt slut med men inte på samma sätt sitter i huvvet nu. Är trött efter allt som har hänt nu på praktiken. Det händer ju så mycket varje dag att man inte hinner med att reflektera över allt förutom när man sover. Jag drömmer till och med om saker som händer.

Sista dagen imorgon som sagt för den här gången. Min mentor ska komma på besök, men vem vet hur det kommer gå? Jag vet ju inte ens vad han vill se på praktiken. Men nånstans så kommer det säkert lösa sig på ett eller annat sätt i guess.

Vikingastaden kommer bli imba, ska försöka fota den imorrn kommer nog kanske dyka upp en fin liten bild här med. Och så tränar jag på att inte svära.. Det är hemskt att hela tiden försöka stoppa sig själv, helt galet ibland. Men man blir lite bättre för varje gång man tänker på det liksom.
/Em

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()

9 februari

Nu i februari kan man inte annat att känna att det är alldeles för långt kvar till våren. Snön har legat i minst 8 veckor var det nån snäll person som upplyste mig om och jag är så innerligt trött på det här vädret. Det halt ute, halvkallt eller helt råkallt så det kryper in innanför kläderna och man bara fryser.

Det sägs att det inte är någon skillnad på kyla här nere i skåneland och kyla i norrland. Men det är minsann skillnad på -3 grader och -10 grader. Det känns så sjukt mycket kallare när det är -3 än -10, men förmodligen är det samma typ av kyla dom känner däruppe, förmodligen tycker dom likadant. Vad vet jag.. Kanske känns det inte lika kallt där uppe eftersom man vänjer sig. Who knows? Jag vet inte i alla fall.

Kontentan av det hela är att jag är trött på vintern, trött på att det är grådaskigt väder. Saknar solen och vårljuset. Det här vädret gör en trött och omotivderad..

Man vill ju vara motiverad nu när man har praktik, men den här veckan har varit såå lång och den har bara varat i två dagar :/
/Em

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()

6 februari

Det är inte så lätt att planera en lektion. Eller snarare, det är lättare sagt än gjort. Ska prata om vikingar och bygga en stad, men jag vet inte hur det kommer att gå, kanske är det för svårt för dem att klippa, eller så kanske de tycker att det är tråkigt. Who knows? Sitter här och funderar på bra ingångar i alla fall.. Men blir helt avbruten hela tiden, superstörigt.

Aja får väl avbryta än en gång och städa istället..
/Em

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()

4 februari

Mitt emellan praktiken och kräksjukan så kom jag på att jag måste tipsa alla som inte läst Sookie Stackhouse serierna att göra de alternativ lyssna på dem i ljudboksformat! Det är faktiskt ritigt bra, trots att man har sett True Blood redan =)


Permalink Em Kommentarer (1) Trackbacks ()


>