Omdesignat!

Ännu en gång har jag gjort om i bloggen.
Ännu en gång känner jag att jag är nöjd.
Byta lite när varje årstid börjar att skifta känns det bra att göra tycker jag.

Det känns som att det snart är början på hösten (även om det är en del sommar kvar, hoppas jag). Skolorna börjar snart igen och andra halvåret på 2010 har varat i nästan en månad. Det känns faktiskt lite konstigt att tiden gått såhär fort. Men har man roligt så ska ju tiden gå fort, eller hur? :)


Så den viktigta frågan, är designen godkänd? :P

Permalink Em Kommentarer (4) Trackbacks ()

24 juli

Det där med planering går ju hur bra så som helst om man planerar själv. Men om det överlåts till andra och inte talar om vad man själv planerrar blir det lite kaos.
Så idag är det lite mer kaotiskt än vanligt, det är speciellt svårt att bjuda in folk till en fest när man inte vet vart den ska vara, vilken tid det är tänkt eller vad man ens ska ha på sig.

Men nu är det löst i guess, och förmodligen blir det bra. Men det brukar det ju bli, lite singstar kan ju alltid lätta upp om inte annat. :)

Jag har förresten namnsdag idag i fruntimmersveckan. Men inte är det Emelie inte (för det finns ju inte ens med i almanackan), utan Kristina. Men man får väl vara glad för att några av ens namn är med i almanackan om inte annat :P
/Em

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()

23 juli

Wow, sommaren bara försvinner uran att man hinner blinka. Swoosh säger de. Slutet på Juli snart bara en sommarmånad kvar, men man får ju hålla tummarna för att det blir en fin brittsommar och att det är skönt väder gärna ända in i oktober, då blir inte de tråkiga höstmånaderna så långa eller så tråkiga :P



Det har ju varit en helt galet bra och fin sommar i år. Varmaste sommaren på 40 år eller vad det nu är de snackar om. Jag minns hur varmt det var sommaren -94 då det var varmt ända in i slutet på september och vi badade varje dag efter att vi kom hem från fritids/dagis. Det var en fin avslutning på varje dag :)

Men nu ska jag snart ut i solen en liten stund och "valla" rastlösa P. ;) <3
/Em

Permalink Em Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tankar om plugg..

Ja, då var det snart som så att det är en månad kvar tills skolan drar igång igen. Jakten på böcker har börjat redan. Har suttit och reserverat alla som står att man ska ha läst i den kursplanen som ligger på Mah.se, men frågan är om det verkligen är de böckerna som vi ska läsa. Kan ju åtminstone hoppas på att några av dem kommer med. Speciellt den av Fanny Ambjörnsson som jag skrev en uppsats om i Genusvetenskap för ett år sen när jag pluggade det. Den boken var helt galet bra, satt och plöjde mig igenom den i Grekland :)

Känner mig ganska nöjd och har sett det halvklara schemat. Frågan är om det kommer tillkomma lite mer? Stina klaga som vanligt på att det var lite föreläsningar. Men vi har å andra sidan flera bg-möten/seminarier som förmodligen tar upp ganska mycket utav saker som vi ska kunna relatera till när kursen är slut. Det brukar alltid vara mer givande än våra föreläsningar ändå (tycker jag i alla fall).

Ser fram emot att börja igen, så att man har något att göra liksom. Ta tag i flera olika saker så man känner att man kan bli klar någon gång. Känns som att man har helt långt kvar när man räknar terminsvis. 5 terminer dvs 2½ år = lång tid :P

Men men, snart är man inne i det, och snart har det gått ett år till :)

Permalink Om plugget! Kommentarer (0) Trackbacks ()

Designa din egen sko på Nelly.com!

Nu har jag tävlat lite på Nelly igen :)
Skon blev ju i alla fall lite cool :P


Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Permalink Mode/Kläder Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sommar sommmar sommar!

Det är nog den finaste sommaren i Sverige på många, många år! Alla dagar är helt underbara och man bara längtar ut i solen. Kanske inte jämt för att sola och bada som vissa, men liksom bara att ta sig ut och visstas i solen är njutbart.

Snart har halva sommaren gått och skolan börjar igen. Det ser jag på nåt vis fram emot det med  för att det är trevligt att ha saker att göra på vardagarna, och dessutom när man får schemat kanske man kan lyckas med det där att boka vinterresan nån gång :P

Kattvakter har vi varit i några veckor nu. Mysigt! Det kommer bli ganska tomt utan katter..
/Em

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()


>