Sommarvärme!

Idag har det varit riktigt skönt ute, igår blåste de en del här i skåneland så man uppskattade inte att det var lika varmt.
Spenderade dagen i trevligt sällskap i västra hamnen typ vid turning torso i malmö. Mycket trevligt, passade på att bada i havet med. Kallt var de, men också väldigt svalkande och på sätt och vis skönt då med.

*CENSUR*
(blev tyvärr tvungen att censurera hela inlägget i princip eftersom vissa ändå inte fatta)

Hoppas alla andra har de bra inne och ute i värmen och inte behöver kämpa för er motivation för att göra såkallat "roliga saker" i sommar.
/Em

Permalink Em Kommentarer (1) Trackbacks ()

28 maj

Nu känner jag att jag måste bryta mot trenden att skriva mitt i natten. Man kan ju inte alltid göra likadant hela tiden, eller hur? :)

Egentligen skulle jag flyttat alla mina saker hem till pappa idag, i väntan på flytt vidare, men eftersom det riskerade att bli ösregn (som vanligt när det gäller Borås) så flyttade vi det tills nästa vecka då jag i alla fall kommer att åka hem för att fixa lite åsådära. Så nu sitter jag här, vakande för precis en halvtimme sen, vet inte riktigt vad jag ska göra idag.

Funderar på att gå en sväng till stan och köpa dom där byxorna jag har velat ha typ hur länge som helst (kanske i fyra veckor ungefär), men det är änså länge bara funderingar. Ska nog i alla fall dra och lämmna tillbaka lite filmer på hemmakväll, så man inte får nån sur förseningsavgift :P

Mitt liv är ganska händelselöst just nu :(
/Em

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()

24 maj

Ny favorit:
Blogga mitt i natten.
Jag har börjat att gilla de. Vet inte varför, men det kanske är för att det alltid är så lungt då. För att man inte har någon/några omkring sej hela tiden och man får tiden att reflektera. Har spenderat kvällen med film och popcorn typ, å lite mario galaxy med och sånt där, slappat som jag inte gjort på en lördag de senaste året känns de som. Jag har alltid nåt för mej på lördagar nuförtiden (men det är nog bra egentligen). Men det känns ovanligt att inte ha nåt alls planerat, fast skönt med. Skönt att bara kunna sitta här och slappna av. Och veta att saker och ting bara ÄR bra liksom :)

Jag tänkte egentligen inte skriva nåt vettigt alls, men jag sitter fortfarande (jag har tänkt på det nästan i en hel vecka nu, konstant) och funderar på det där konstiga påståendet som jag hört en gång:
Den första kärleken är den som man alltid kommer komma tillbaka till.

Jag funderar på vilket sätt, reflekterar man? eller är det den personen man kommer "end up with"? Intressant är det i alla fall, finns nog många teorier om det där :)

Snart är maj slut å då börjar sommarmånaderna! =)
/Em

Permalink Em Kommentarer (2) Trackbacks ()

22 maj

För de som läser och ännu inte förståt det, så ska jag flytta. Det är därför det blir så långt mellan inläggen för tillfället. Det är ganska mycket att göra och mycket att tänka på. Har slängt så mycket saker att jag snart inte tror att jag har något kvar, men några flyttlådor har jag fått ihop. Sen är jag ju sämst på att organisera eftersom att människorna jag ber om hjälp svarar 15 olika saker på samma fråga vid olika tillfällen, känns ju lite dumt att ens försöka då. Men va sjutton, på nåt vis måste det ju bara gå tillslut eller hur? Envis som jag är får jag väl stå på mej mot övermakten (dvs min pappa :P)

Annars har jag spenderat den här veckan med att förbanna västtrafik och jobba, vilket har funkat ganska bra. Dock är ju truckskor som alltid de sämsta skorna att gå omkring i på ett lager med betong-golv, men har man inget val så har man inte. Då får man komma hem där på eftermiddagen och sätta sej ner och bara känna värken i vaden och hälen komma krypande. Dock är det ju pengar som känns ganska värt att få, så jag är rättså glad ändå :)
Den nya timlönen är heller inte helt fel :)

Sitter och lyssnar på riskspelarnas snack i köket, har spelat massa SuperMario Galaxy på wii ikväll, det är ganska kul. Bra tidsfördriv om inte annat, och skönt att göra efter en drygt 3h lång tågresa ner till Lund (lite snabbare än vanligt, men inte tillräcklilgt för att inte vara seg när man kommer fram).

Nej nu är jag ganska trött, seg om inte annat. Och slutwhineat för den här gången.
/Em

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()

17 maj

En vecka i Lund nu. Mysigt värre är det. Saknar dock lite hemmifrån, men inte så mycket att jag längtar tillbaka direkt. Men imorrn ska jag ta mej hemmåt en stund igen. Packa mer och mer. Snart kommer det bli tomt i Borås, men mycket till hålrum kommer jag nog inte lämna efter mig. Det är nog bara att inse. 
Ska bli så himla skönt när allt är gjort och man kan låsa dörren där en sista gång, jag bara längtar till den dagen. Dock kommer det nog kanske inte ens ske förräns i augusti, men va fan. Ända tills dess så kan jag njuta av sommaren och bara det är mysigt och fint nog :)

Veckan har gått fort och flugit förbi, med essä skrivning, städning, storhandling för första gången i mitt liv inte ensam(!!) Känns otroligt bra. Det kan bara bli mer positivt känns det som. Trotts att jag har egan issues en gång i månaden som jag inte längre fattar hur jag ska styra, inget verkar funka. Jag blir bara arg arg arg, men sån tur är vet jag när jag känner mej sådan så jag kan ju säga ifrån, men det känns konstigt. Ska låsa in mej själv nästa gång tror jag, enda lösningen :P

Det var lite halvgaming kväll med lite halvutgång igår, mycket trevligt. Trotts att jag blev trött och inte drack nånting nästan. Men spela roll liksom, jag hade kul ändå :)
Just ja, Norge van eurovision igår. Jag gillar den låten, Grattis! Dagen innan 17 maj å allt ^^

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och kanske gå ut en stund i det sköna vädret?
/Em

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()

11 maj

Dagarna går, veckorna är ganska långa numera. Gör inte så mycket, väntar på att livet ska ta en annan väg, väntar på att det ska bli juni. Ungefär.
Skrivit essäutkasst idag, det blev minsann ganska okej om ja får säga de själv, jag är ganska stolt över det jag skrivit, men man ska väl inte vara för säker, kanske är helt uppåt väggarna fel, vem vet?

Sitter och önskar att tiden kunde gå liiiiiite fortare än den gör, men det blir snart kväll i alla fall. Funderar på att kanske beställa lite böcker så man har lite läsning i sommar. Kommer bli ganska trist om man inte har nåt kul att läsa. Palla mer kursböcker liksom. Har kommit tillbaka in i en sån där mala genom böcker period igen. Nå förslag på nån bra bok att läsa kanske?

Nej ska väl återgå till det jag gjorde innan ja skrev några rader.
/Em

Permalink Em Kommentarer (3) Trackbacks ()

7 maj

Sitter hemma i Borås. Har snart vart hemma här 5 dagar, käns ovanligt konstigt att ha så mycket tid för mej själv på samma gång som det är lite skönt att bara kunna vara sig själv, vakna när man vill (även om ja vaknar fem i halv nio varje morgon) äta när man är hungrig och allt det där man annars bara gör när man är ensam :)

Har skrämt igång min gamla dator eftersom laddaren till min bärbara gick sönder och för tillfället är det inget bra tillfälle att köpa en ny, typ. Kanske borde investera i en helt ny bärbar dator istället. Anyway, min gamla dator funkar ganska bra även om webläsaren är trög i starten. Men sen flyter det på rätt så bra.
Har till och med lyckast skrämma igång ett program jag itne kört på den här dator sen hösten 2006, dvs Wow. Jag är nästan fascinerad över att det funkar efter 24h installation xD
Inte för att jag fakstikt känner för att spela, men känslan av att vinna över tekniken är ganksa nice i sig :)

Eftersom sladden till min bärbara dator har gått sönder så har det blivit ganska mycket annan tid över. Men kaoset här hemma verkar liksom gå åt helt fel håll, det blir bara värre och värre, högar här och högar där. Sortera hit och slänga dit. Men när man är klar så blir det nog inte så helvetes jävla mycket kvar vilket jag kommer vara oerhört stolt över att jag minskat ner alla saker som inte betyder nåt, saker jag fått av typ mormor som jag ändå inte har nån användning för. Man ska inte säga de, men man borde verkligen tackat nej från början eller snällt sagt ja och kastat de när dom gått. Men neeej då, så elak är inte Em inte.
"Tack så mycket, det kommer jag nog få anvädning för nån gång.. eh.."

*snällt lägga de i högen med onödiga grejjer*


Nej, jag har ingen topp dag idag. Ovanligt sliten. Tidig nana dax idag kanske?
/Em

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()

4 maj

Började skriva igår, men jag blev aldrig klar eftersom jag fastnade i annat. Satt och funderare på vad man ska göra med livet och på vilket sätt man ska tackla saker som inte blev som man ville. Fast just nu borde ja inte ens tänka på de. Har ganska bra och jämt flyt för tillfället. Skönt att det känns positivt nu.

Mål: ta 15hp, resten jobba.

Jag är nästan där med. Så jag ska inte vara alltför negativ emot det. Annars löser sig nog det mesta ändå. Jag måste egentligen inte göra något som jag själv tycker är jobbigt. Vilket känns himla bra de med.

Ska bara hålla tummarna för att saker har samma flyt i fortsättningen med. Imorrn ska jag i alla fall jobba hela dan. På onsdag ska jag nog till skolan och åtminstone vara med på gruppgrejen.
Nu ska jag fortsätta åka tåg.
/Em

Permalink Em Kommentarer (1) Trackbacks ()


>