30 oktober

Japp, Halloween är temat som gäller. Den här helgen, smäller det ^^

Nej men skämt åsido. Höstens mysigaste helg är i intågande. Jag är inget jättefan av högtider och saker som ska firas, men Halloween och Alla Helgon (synd att det är samma helg i Sverige) är mysigt att fira.

Det är mysigt att lägga blommor på älskade och saknades gravar, mysigt att tända ljusen. (Även om jag inte kommer att lägga nåt på farfars grav nu till helgen, för jag är inte i Roasjö, men jag får göra det nästa gång jag kommer hem,)

Kul med party för att slippa tänka på det deprimerande höstvädret och så klart: Man får ju klä ut sig!!

Så på lördag blir det party. Och det ser jag fram emot.

Nu orkar jag inte skriva mer och dessutom så förundras jag fortfarande av fjällrävenryggsäckarna.
/Em

Permalink Em Kommentarer (1) Trackbacks ()

27 oktober

Jag har funderat mycket länge på fenomenet "fjällräven-ryggsäckar". Jag googla på dom, och dom säljs ju som nya. Men varför ser man bara gamla och slitna när man går på stan eller är på skolan? Hur blir dom så gamla och slitna, nån måste ju använda dom ifrån början, eller hur? Jag hänger inte med i hur det hänger ihop, för jag frågar mig bara: Vem är det som sliter på Fjällrävenryggsäckar? :P


Jag funderar lite skumt ibland. Men ändå.

Permalink Em Kommentarer (2) Trackbacks ()

19 oktober

Sitter här och är lite glad. Har kommit in i ett bra flyt med hemtentan, och känner att det kanske kommer gå ganska bra ändå. Ska skriva om genus, klass och etnicitet i fråga ett och det är ju egentligen ett ämne som jag gillar så det kommer nog flyta på ganska bra. Synd bara att jag har så svårt att fokusera på en sak, utan gärna kör wow och tv samtidigt. För det är så skönt att vila hjärnan ibland genom att bara titta liksom. Men så ska man ju egentligen inte göra riktigt. Fast jag vet inte, känns ju som att just nu lyckas jag ganska bra ändå. Det är ju trots allt ganska lång tid tills den ska in. Men det känns ju ändå ganska skönt att ha kommit en bit och ha något att ta med sig till handledningen nästa vecka :)

Fick äntligen gruppschemat till nästa kurs att synas i konox-skiten, med lite hjälp av en lärare dock.. Men ändå ^^
Mycket enklare och lättare att se vad som kommer att komma och hur lite vi faktiskt har nästa kurs med. Känns som att det inte finns något bakslag i det hära. Verkar sjukt skumt faktiskt. Men det kommer väl nästa termin då.

Fick även godkänt på både mina individuella mål och på min reflektion efter VFT. Så jag kan ju inte vara annat än glad liksom. Känns som att allt egentligen flyter på ganska bra nu, och jag behöver inte känna mig så stressad. Dock lyckas jag ju med det ändå. Nu har jag till och med svårt att sova för att jag tänker så mycket. Eller så är jag rädd för att drömma allt jag drömt de senaste nätterna.. Suck.

Nej, nog om skolan, och nog med whine.
Jag är sugen på att skaffa en hund, eller muta pappa och hämta Limmet har inte riktigt bestämt mig för vilket jag vill mest just nu eller om det känns värt att bråka med pappa om henne. Dom har ju ingen annan gårdskatt där hemma längre =/
/Em

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()

15 oktober

Jag har för mycket tid över! När kommer bakslaget? När ska jag få mer att göra i skolan? Det känns som att snart kommer jag ha så mycket att göra att jag inte kommer ha tid med nåt annat än mig själv. Har en tenta som ska in om tre veckor, innan dess har jag två helt tomma veckor som jag inte har något schema över huvudtaget. Dessutom så är tentan på enbart 6 sidor, och det är 3 ganska små tentafrågor i förhållande till kursen. Men det känns som om jag har missat något. Och hur ska jag hitta diciplinen att sätta mig ner och skriva? Det enda jag skrivit hittils är en massa osammanhängadne stycken med saker jag vill ha med. Men jag får inte ihop det till en text. Bah!

Nej, får sätta mig ner några timmar idag och fundera vidare över tentan. Nästa kurs blir det säkert mer att göra, då kommer nog bakslaget som man bara väntar på :/
/Em

Permalink Em Kommentarer (1) Trackbacks ()

3 oktober

Woah.. regnet bara öser ner verkligen. Det är halvt mörkt ute och lamporna måste tändas. Funderar på att tända lite ljus om en stund, så man känner att den, just den där värmen som kommer ifrån dom sprider sig i rummet och i en själv. Det är så mysigt :)

Synd bara att man är förkyld och trött som bara den, och att jag nu ska gå och lägga mig och vila.
/Em

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()

1 oktober

Oj dagarna bara flyger iväg, trots att det känns som att dom går väldigt långsamt. Men när man väl kommer hem inser man att det snart gått en vecka till, den sista veckan alldeles själv här i Lund. Tiden har egentligen gått jättefort, fast på samma gång skitlångsamt. Hur det nu kan gå ihop. Men det bara gör det helt enkelt.

Jag får egentligen enligt sekretess skiten säga mer än att jag har praktik. Så jag säger väl de då :P Jag har haft praktik hela veckan och jag älskar det! Det är så himla kul att komma ut i verkligheten. Sen ska jag ut en dag nästa vecka med, och två veckor efter det.. Eller vad det nu blev. Nåt jag ser fram emot i alla fall, och jag är så glad över att jag valt att plugga till lärare. För det ger så himla mycket. Har gått hem och varit glad varje dag, trots att jag är helt slut i övrigt, så är jag fortfarande superglad :)

Nej, nu ska jag göra allt för att kolla om syrran har rätt i att det ska snöa i Borås området imorrn :O
/Em

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()


>