I need changes

Ah well, where to start?
Att jobba på H&M suger. Fast det vet väl till och med killen som är chef där om att jag tycker. Men ändå går jag dit, för jag vill ha min lön. Och jag har inte så mycket annat till val liksom. Så imorrn får jag bita i det sura äpplet och sega mej till jobbet. Hoppas på att man slipper stå och vika kläder åtta timmar om dagen i alla fall.

Sitter här i mina funderigar, ska jag förklara vilken ångest jag har eller inte. Hur jag inte kan sova på nätterna pågrund av alla tankar fram och tillbaka? Nej altså jag tror inte det är någon idé för att de som vet de vet, och egentligen så vill jag bara komma in på högskolan nu. Jag vill ha och behöver possitiv förändring i mitt liv. Och det kommer jag få snart, tror jag.

Har bestämt att jag inte ska fundera för mycket. Du får ta steget, du får engagera dej. Jag finns här, och du vet hur jag känner. Men behandla mej inte som att du inte skulle veta, eller som att du tror att jag kan leva med vad som helst. Det sa du själv.

Nu ska jag strax kolla på finalen i EM. Hoppas på att Spanien vinner. Håller tummarna för Spanien i alla fall. Vill inte att tysklnad ska vinna, vore lite jobbigt då.

Funderar på att ta en veckas semster. Vem vill åka på restresa med mej?

Permalink Funderingar Kommentarer (1) Trackbacks ()

I do not think so.

Jag är totalt helt utsliten. Jag orkar inte mer. Jag är trött, förkylld och mår skit. Känner mej stressad och vet inte riktigt åt vilket håll jag ska gå. Vill inte jobba imorrn. Ska inte jobba imorrn är UTA. Men kanske får uppdrag imorrn. Men jag kommer inte orka lära mej nåt nytt. Jag kommer inte orka engagera mej. I just wan't to give up and quit.
För just nu finns det ingen bra anledning att inte göra de.

Irene tror att det är vädret. Jag tror lite att det kanske beror på de, men jag är nog mer övertygad om att det beror på en hel massa andra olika saker med. Jag är trött på personer som är för nyfikna, som frågar jämt och lite till, som att hela mitt privatliv är allmän beskådan och till allmänt vetande som man bara kan gå omkring och prata med alla andra om. Desstuom är jag trött på personer som säger att dom finns där men sen inte gör de för dom vill eller har inte lust att höra på vad man har och säga, utan bara försöker skämta bort det som om det vore ingenting. Where is the real support when i need it? Kom inte och säg att du vill ställa upp om du ändå inte vill höra.

What am I supposed to hide now?
What am I suppose to do?
Did you really think I wouldn't see this through

Tell me I should stick around for you
Tell me I could have it all
I'm still too tired to care and I gotta go

Please fix me. I wanna be myself again.


Permalink Funderingar Kommentarer (1) Trackbacks ()

Midsommar och CP-fylla.

Ja, det var bland den mest underliga midsommar jag vart med om. Fast kul, åtminstone fram tills innan Bob och Fogel shotade massa och blev jättepackade.. Nej, för fulla och midsommar gör att andra männsikor mår dåligt, och ignorans gör samma sak.
Orkar inte skriva mer just nu, men är trött och besviken, men kanske blir det bra sen ändå. Nån gång måste ju allt negativt vända och bli bättre.

btw, jag och Kerstin äger på smågrodorna :D

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dreamhack Summer 2008

Då satt man här på Dreamhack summer 2008. Klockan är väl en sådär mitt i natten. Man är cptrött, men ändå fattar man inte att man borde gått och lagt sej för flera timmar sen. Men man får ju offra sej lite för laget och dricka lite extra jolt-cola och se glad ut. :)
Årets sommarversion är so far en rätt så stor besvikelse. Den liksom är fylld med små barn under 18 som beter sej som fjortisar hela högen. Jättejobbigt, var är alla normala männsikor som kan kommunicera utan att kommentera om att man ser tjock ut eller kommentera hur andra ser ut? Nej tacka fan vet jag DHwinter. Det är sjukt mkt roligare än de här. Längtar mest bara hem, men det kan ju förståss bero på att jag är sjuk och inte har orken som man kanske annars skulle haft.
Men det finns bra saker med, träffa folket som man inte träffar annars är ju alltid lika kul :) Och det är ju värt det, trotts att jag blev övertalad att söka nån programerar utbildning i Helsingborg. Vilket inte alls är jag, men jag fick ju en blå vattenflaska så de kanske var värt de ändå :P

Nej nu orkar ja inte sittar här och rapportera mer. Måste aktivera mej och hittapå nåt vettigt att göra ^^ Wish me luck, kan behövas när man är omringad av geeks ;)

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()

Brused Heart..

Visa sej att blogg.se håller på att flytta alla konton när jag ska blogg. yay.. not -.-

Saker och ting är lagda på is tills vidare. Mitt liv är komplicerat ändå. Så skit samma liksom. Sagt och gjort är som sagt sagt och gjort. Kan inte göra saker och ting mer tydliga för alla. Och vill inte det heller. Nu ska jag fokusera på annat.. typ hur jag ska må bra i min själ, alldeles på egen hand liksom, för mår jag bra så orkar jag hjälpa alla andra runt omkring som kanske vill och behöver ha lite lyssningshjälp eller annat.

Rock Im Park was awesome i den bra betydelsen ^^ Ångrar definitivt inte att jag följde med. Behövde de, hade nog vart och blivit helt fel med så mycket annat med om jag inte gjort det, så jag är nöjd. Allt runt omkring var bra, enda nackdelen är väl att jag har blivit förkylld nu då.
Bilder finns i alla fall på http://M-et.bilddagboken.se
Sen är det bara att kolla på datumen 5-9 juni 2008 =D


Och ja juste ja, Grattis till Sveriges 0-2 seger igår =D

Brused heart - mycket vackert sätt att beskriva nåt på och väldigt målande när man inte kan säga att det är krossat direkt.

Permalink Funderingar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Återigen.

JAG GER UPP!

Seriöst, hit men inte längre. Detfår räcka nu. Jag ger upp. Im not trying anymore. I dont get anything to work for or with. Så varför, VARFÖR gav jag inte upp innan jag kände. Jag orkar inte. Faktiskt.




Its hurting me more then it probably will hurt you. And you could have told me. So, nope.. not more then this.

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()


>