WOTLK.

Det är sällan eller aldrig som jag skriver numera. Känner att jag kanske har behovet men jag vet inte vad jag ska skriva om.
Progress förhållandet? njae, känns inte som att jag vill dela med mej så mycket om de och alla  vill ju inte nämnas i en blogg heller liksom. Så det är ju inte nåt kul.

Kan dock berätta om min helg, som nästan enbart bestod av ett ord: WOTLK. Nu undrar kanske dom som inte är så insatta i vad det betyder så jag kan ju förklara att WOTLK står för Wrath of the Lich King och är en ny expansion till World of Warcraft. Helt sjukt snyggt och vääääldigt välgjort måste ja säga. Men kanske inte egentligen vad jag ville helt och hållet att jag ville att min helg gick ut på. Klart det fanns mysiga stunder, och så. Speciellt hela dagen idag har varit helt underbar. Men ibland känner man sej lite åsidosatt för spelet, men va fan.. Antagligen fungerar jag likadant eftersom jag själv spelar. Så man ska väl egentligen inte whina alltför mycket men i alla fall.

Har tagit mej ut på tunn is btw, får se om de håller. 3 dagar hos mej, hur ska du stå ut.. Så roligt är inte Borås. Med tanke på att jag inte tycker om att vara där jag bor. Men det går nog bra, jag kommer vara sjuukt nervös :)

Permalink Em Kommentarer (1) Trackbacks ()


>