Träning!

Igår var jag tillbaka på träningen i gymmet. Kändes lite skumt fast bra, saknar dock att springa ute. Men känner inte riktigt att springa ute när det är kallt är min grej. Så igår stod jag en timme på crosstrinern, lite för att se hur dålig jag blivit under mitt uppehåll. Men det var inte så farligt som jag trodde. Benen var som gelé när jag gick av men va sjutton, det var galet skönt ^^
Har inte så farlig träningsverk idag så jag ska ge mej på bodycombaten ikväll igen med. Fy vad det var längesen, men det var roligt när man var där! :)

Permalink Träning Kommentarer (0) Trackbacks ()

Godkänd!

Det kändes himla bra att få mailet om att man är godkänd på SAG! Fy satan vad bra, sjukt glad blev man. Kändes väldigt befriande och nice, nu vet man att man helt och hållet kan fokusera på sidoämnen och inte ha någonting efter sig alls. Blir till att fira i helgen, minsann!

Har varit ganska duktig och pluggat lite utav astronomiarbetet idag. Ritat lite teckningar och funderat lite didaktiska lektioner. Även om man kanske på pappret inte kommit så långt så har man i tanken räknat ut hur man vill att det ska se ut. Dessutom ska det ju inte vara inlämnat förrän i juni, så stressa behövs väl inte göra, även om det känns bra att få det gjort ^^

Permalink Om plugget! Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vaknade för tidigt :(

Vaknade ju astidigt idag. Why? Börjar ju inte förrän vid 15.00, känns ju helt fel att vara vaken nu -.- Får passa på att göra lite skolarbete som man kanske borde jobba undan med. Äsch, vi får se.. Nåt måste jag ju fördriva tiden med imorgon med när jag måste vänta i Malmö eftersom vi har Näktergalen stuff att göra på kvällen.

Vad ska man göra idag då? Kanske dra tidigare till Malmö lite, lite sugen på det. Så har man nåt att göra i alla fall. Funderingar, funderingar.. What to doo?

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nya kurser!

Imorrn drar en utav mina nya kurser igång, med kurs intro plus lektion. Känns himla bra att börja läsa ämnen. Känns som att det är precis vad man behöver just nu efter 1½ års plugg av pedagogik och pedagogiska tankesätt.

No på distans. Vi har fått roliga kursböcker, tänkte att jag skulle försöka läsa kapitlet första lektionen imorgon handlar om, men får se hur mycket jag pallar med. Det är ändå ganska sent idag och imorrn kommer man väl som vanligt att sova bort hela dan, bara för att man kan i princip. Distans betyder ju nästan alltid att har manlektioner i skolan så ligger de på eftermiddagen/kvällen efter 15.00, skönt måste jag säga. Krockar inte heller med saker jag redan har inplanerat, gött!

Nej, nu lite mer chill!

Permalink Om plugget! Kommentarer (0) Trackbacks ()

Party on!

Jag hade en trevlig liten fest igår!

Det var superkul var det, tack än en gång alla som var där. Tack också för alla presenter jag fick! Hade inte alls räknat med att någon skulle ha med sig det, men det var urgulligt av er alla! :)
Tog dock inga bilder själv, men nån annan kanske gjorde. Hade vart kul att se isf :)

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jobba hela dan!

Är på galet bra humör idag! Allting bara faller på plats just nu. Signat kurser, skickat in studieförsäkran beställt lite mer böcker (även fast det svider lite i plånboken) så är det för en bra sak, dvs jag lär mig något nytt =D


Jobbat hela dagen, och jag bara älskar att jobba idag (det var studiedagen innan skolan börjar imorgon, den är alltid lite extra mysig), det var så lugnt och skönt och inget speciellt hände, glass åt vi och myste hela dagen!

Nej, nu blir det snart sängen så jag pallar mej upp för opponering imorrn och har energi nog att lyssna på vad de har att säga om vårat arbete. Jag är inte direkt orolig för vad de ska säga, snarare orolig för lite andra omständigheter. Men förhoppningsvis händer inget som är helt oförutsett =)

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()

SAG = Done!

Wiho, idag är SAG (den första versionen) klar. Sen på tisdag är det opponering som gäller och då kanske man får ändra lite efter det, men va sjutton. Jag är nöjd som det är nu, man måste ju inte ändra nåt sen iaf, man får ju lämna in precis som man vill :P

Kom in på alla mina kurser för nästa termin, trots lite klydd och meck. Så nu ska jag läsa Matematik från början, No från början och So - översiktskurs. Man får ju hoppas att jag inte kommer jobba ihjäl mig, men det tror jag nog inte. Blir nog förmodligen en del tentor till sommaren som man måste göra (räknar ju inte direkt med att klara matten det första jag gör, även om jag hoppas lite). Hursomhelst.. Kursböckerna är så dyra att man gråter, har beställt en 5-6st nu och har ganska många kvar att klura på om jag behöver.

Anyhow nu ska jag njuta av hemmakväll. Se en film kanske, vore nice.

Permalink Om plugget! Kommentarer (0) Trackbacks ()

En mardröm

Jag drömmer sällan saker jag kommer ihåg, men inatt hade jag världens mardrömm. Eller jag vet egentligen inte om det var en mardröm jag minns bara att jag blev fruktansvärt rädd för de som hände, fast det går heller inte att peka på vad som skrämmde mig.

Hursomhelst så var jag och P hemma hos min pappa och allt var bra liksom. Sen ringer telefonen och det är pappa som säger att farmor gått bort. Jag blev helt ledsen, samtidigt som han talar om att min bror mår så dåligt att han har fått råd från en psyklog på övningar han ska göra som gör att han mår bättre. När jag ska gå ut och berätta för P så dyker min lillabror upp hemma på gården och det flyger förbi en helikopter, så nära att det nästan nuddar hustaket. Efter det händer står jag i köket och tittar ut och hör en jättehög smäll (ungefär som om blixten slagit ner fast ändå inte), och allt börjar lukta bränt och dagen har förvandlats till natt.. Eller det blev helt kolsvart ute.
Jag måste gå ut och skriker åt P och min bror att det luktar bränt och vi måste hitta vad det är som brinner, eftersom det inte verkade vara huset. Då ser vi rökpelare från skogen.. Samtidigt som vi upptäcker det kommer en bil på vägen ner mot huset och det visar sig vara någon av farmors vänner som är helt förstörd och har en panikattack när hon kommer ur bilen..

Sen vaknade jag.. Och jag kan fortfarande inte glömma drömmen. Den skrämmer mig fortfarande ganska mycket.

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nyårsdag + Bio.

Nyårsdagen är alltid en lika seg dag, då man får slappa och egentligen inte göra någonting alls. Men vi bestämde oss ändå för att gå på bio!

Det fick bli Chronicles of Narnia: Voyage of the Dawn Treader som på svenska heter Narnia: Kung Caspian och skeppet Gryningen.


Den var bra som en Narnia film ska vara. Spänning, tankvärd, söt och sorglig. Tyckte det kändes som att det fanns en sorglig underton i hela filmen, men det kanske bara är jag i hela världen som tycker det för att jag är så lättberörd av filmer. Den får iaf betyg 3 av 5, vilket gör att den är sevärd. 3D effekterna är kanske not so much, men se den som en vanlig film hemma i soffan och den är bra.

Permalink Film/Bio Kommentarer (0) Trackbacks ()


>