27 november

Lite trött på allt. Trött på att inget funkar och att det mest bara känns skit. Önskar att jag hade mer tålamod just nu. Skitmånad!

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()

21 november

Tiden bara flyger iväg. Snart kommer mina hat/älsk-månad. Det vill säga december.. Jag hatar månaden samtidigt som jag vill inget annat än att tycka att det är mysigt att julen är på intåg. Men det är svårt, så sjukt svårt. Minnen som dyker upp och förpestar vardagen. Kan man  trycka på off-knappen? Hade varit skönt att bara slippa en liten stund.

Ska fördriva december med att försöka skapa en egen julstämning och framförallt känna att jag kan slappna av, så kanske det blir en ny era med bra jular, och jular som man känner att man ser fram emot och inte som ett totalt jävla mörker, en massa måsten och påklistrade leenden (framför allt på mej själv). Ser dock redan fram lite mot denna. Har fått lite smått julstämning redan, nu när det är drygt en vecka kvar till advent.

Ska inleda min nya era med att köpa en svart stor julstjärna att hänga i fönstret mest för symboliken. En stjärna som lyser upp som är svart.. fast ändå inte. Sen ska jag ta mig tid och leta efter en adventsljusstake eller ett ljus som räknar ner dagarna. Åså ska jag kanske köpa några julstjärnor (dock inte röda, jag tycker dom är mer än ganska fula) och hyacinter, för dom luktar ganska gott när dom slår ut.

Det kommer bli annorlunda i år. Jag ser fram emot att baka pepparkakor med Stinis, fast det vet ja inte om hon vet om än ;P Är det lätt att göra egen pepparkaksdeg tro?
/Em

Permalink Em Kommentarer (1) Trackbacks ()

12 november

Sitter och lyssnar på efter 10 med Malou von Sivers. Dom snackar om bloggar och var gränsen går, vad som är privat och inte. Intressant.. Hon har bjudit in Foki, Kenza och Calle Schulman som berättade om vad de skrev om och hur privat man som bloggare ska vara. Gränsen går nånstans vid familjen och förhållandet och det kan jag på sätt och vis hålla med om. Men tanken på att det finns människor som alltid disskuterar ens blogg och måste prata om det som man läst gör att man drar sig för att skriva om saker i allmänt. Jag bloggar inte alls ofta av just den sista anledningen. För jag vet själv inte vad jag vill att alla ska veta.

Hon hade även bjudit in Kissie med och hon tackade ja.. Men dök aldrig upp. Visst man kan skriva elaka saker på en blogg. Men har man ett ansikte utåt så tycker jag personligen att man ska stå för vad man tycker och skriver. Vågar man inte göra detta så är man en feg liten varelse som bara inte bryr sig om andra människor känslor och skulle kunna kallas för känslokall, ignorant och i vissa fall ganska blåst. Med tanke på huvudlösa uttalanden som människor som Kissie inte vågar stå för.

Man ska nog hålla sig till de bra bloggarna om man inte vill sitta och skratta kallt åt personer som inte bryr sig ett skit om andra. Då kan man läsa Kissie.
/Em

Permalink Em Kommentarer (1) Trackbacks ()

11 november

Jag är trött, borde sova. Men jag är helt uppe i varv. Vet varken ut eller in. Kanske borde plugga. Känner mej helt lost och off. Det är en svensk text som ska vara läst tills på fredag i alla fall. Det är nog inte så svårt som texten ifrån "After the Death of Childhood" av David Buckingham.

Shit vad förvirrat det här låter, lite som jag känner mej :P

Ah, well.. får nog göra ett försök så jag inte förstör dygnet för mycket. Kanske ska sympati gå upp med P imorrn :)
/Em

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()

10 november

Ska strax käka lite lunch. Fast jag är inte så hungrig.. men äta bör man väl göra ändå.

Borde plugga med, men jag sitter och funderar lite på allt möjligt annat istället, knåpar med lite design istället. Lånade en tills vidare.. Var inte riktigt nöjd med det vita så nu blev det vinter tema istället. Jag vill ha vinter, men då bor jag ju i fel landsända.

Nej.. lite mer om barns utveckling och förändring från hunsade barn som skulle agas för att dom var onda på 1700-talet till dagens barn som alla har typ varsin dator med stressande föräldrar som känner att dom inte alls har tid med sina barn, även om människor i västvärlden aldrig nånsin tillbringat så mycket tid med sina barn som de verkar göra i dagens läge. It's really intresting! :)

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()

6 november

Lite nydesign i bloggen. Det behövs alltid. Det är liksom ny period nu ;)

Ny period som sagt, ny kurs i skolan och tentan är inlämmnad. 3 Långa veckors väntan på att den ska bli avklarad och bockad med (det vill säga rättad och klar). Men det blir den förhoppningsvis. Fast visst hade jag nog egentligen uppskattat mer om den var lite fel så att jag fick göra om lite, med tanke på att man då får lite mer kommenatarer och måste tänka om och tänka rätt. Det vore inte så kul om allt var helt super från början, det skulle nog bara bli jobbigt i längden.

Dricker lite öl för att fira att tentan är av klarad, och funderar över kallelesen till vaccinering. Torsdag nästa vecka.. Ska man eller ska man inte? Har vart så övertygad om att jag inte ska, men om det erbjuds kanske man ska offra sig för att inte sprida smittan vidare liksom..? Fast njae. Man kommer ju inte få immunitet för livet i alla fall.. Så poängen med ett snabbframtaget influensavaccin, som man inte riktigt har koll på hur det påverkar människor känns liiite riskabelt på ett sätt. Jag är skeptisk.

Nej, lite mer öl och kanske lite Wow på de. Det känns som en soft fredag.
/Em

Permalink Em Kommentarer (2) Trackbacks ()

5 november

Jag är lite.. fucked. Nu är klockan en sådär mitt i natten. Och jag är hur pigg som helst.. Vilket innebär att jag antagligen kommer sova bort halva dagen imorrn.. Skit också liksom. Visst det gör kanske inget just idag, eller resten av denna veckan. Men det kommer straffa sig sjukt när jag börjar 08.15 på måndag. Hur tänkte jag där liksom?

Men vadå, jag är student.. Och jag har mycket fritid. Nu när jag är pigg kan jag ju till och med passa på att plugga inför nästa kurs. Eftersom jag känner mej klar med tentan.. Men vågar inte lämmna in eftersom jag kanske vill göra någon sista minuten ändring (det är typiskt mej för övrigt. :P).

Lyssnar på klockan i köket.. tick tack tick tack..
/Em

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()

Halloween!

Weei!!!
Halloween var sjukt kul! :)
I had sooo much fun :)



Tack alla som var med och förgyllde kvällen!

Permalink Em Kommentarer (0) Trackbacks ()


>