Den värdelösa vården

Jag blir så besviken på vården i Sverige. Man blir bara runtslussad hela tiden. Så kommer man till hudkliniken idag och är glad, trevlig, positiv och på något plan förväntansfull och får det kastat i ansiktet att: "Eftersom du inte har cancer så kan vi inte hjälpa dig, men om du nu ändå måste ta bort dem så kan du vända dig till den privata sjukvården. För de tycker att det är roligt att ta bort sånna."

Då fick jag ändå en remiss, betalade dyra jävla pengar för att komma in och så får man höra det där. Då hade jag dessutom ringt och frågat extra om de bara skulle bedömma eller göra något. Då har man ju lite högre förväntningar när man får svaret att de faktiskt ska göra något mer än bara bedömma.

Men visst de gjorde ju något. Jag fick starkare kortisonsalva för mina exem. Men jag var där för mina leverfläckar..
/Em

Permalink Em Kommentarer (1) Trackbacks ()

Imorrn börjar det igen..

Imorrn startar skolan igen. Jag ser inte fram emot att gå upp halv sju för att hinna med bussen till centralen så man inte missar tjugo i åtta tåget. Känns jättekonstigt, har inte tvingat in mig upp så tidigt på hela sommare. Har förvisso gått upp tidigt ändå vissa dagar, men det gör det inte mindre jobbigt för det att gå upp tidigt :P

Bara introduktion, men lika bra att gå ut hårt och softa mot slutet, när man inte riktigt vet vad det är man står inför. Bra att få någon form av förklaring av vad exakt den här kursen kommer att innehålla. Känns som att det är ovanligt luddigt.

Lite sova-te sen sängen kanske?
/Em

Permalink Om plugget! Kommentarer (0) Trackbacks ()


>