Och exakt varför?

Man står där på jobbet, och lyssnar med ett halvt öra på radionyheterna, när det man är mest intresserad av är vad som händer i OS, så man ösnkar ju hela tiden att nyheterna ska vara slut fort så man inte missar något viktigt.

Men så hör man det där man inte vill höra ändå: helt onödiga saker som händer, folk som spränger uteställen i luften, personer som skjuter på varandra och idioter som går omkring med luftgevär mitt i stan! Hur och vad tänker man med? Varför göra ett så dramatiskt statement? Seriöst, jag förstår inte varför man ska slå ihjäl varandra för att få det man vill ha, för hur i helvete får man det man vill ha ifrån en död person? Idiotiskt.
Varför kan man inte lösa issues som normala personer? Det är ju inte direkt genomtänkt att skjuta ihjäl nån, det hjälper oftast nog inte mot problemen. Nästan så att det borde jämföras med att man inte ska gå och lägga sej om man är osams med någon, problemet som är tar man ju bara med sig till morgonondagen och då är ju saken antagligen rätt många gånger värre, för då har man legat hela natten och ältat.

Nej nu blev jag trött på världen. Ska gömma mej i bubblan tills imorrn.

Permalink Funderingar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback